De breipatronen op deze pagina zijn verzameld door Ben. Bijna alles is in het Engels, maar er staat ook een PDF tussen met een vertaling van alle Engelse termen naar het Nederlands. Deze breipatronen zijn gratis en bedoeld voor persoonlijk gebruik. 

Ik heb mijn best gedaan om alle documenten die op de één of andere manier beschermd zijn tegen publicatie hier niet te publiceren. Alle copyrights staan vermeld op de documenten indien van toepassing. Mocht je een document tegenkomen dat hier niet behoort te staan, laat 't mij dan weten.

Als je op een downloadknop klikt krijg je een scherm te zien waarin om je e-mailadres, naam en voornaam wordt gevraagd. Je ontvangt dan een e-mail met de link naar het bestand. Met deze procedure worden je gegevens tegelijkertijd toegevoegd aan de mailinglist voor nieuwtjes.
Wil je geen mailing ontvangen en toch de download ontvangen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan een bericht.

Ben je ingelogd als klant, dan hoef je geen gegevens in te vullen en kan je het bestand direct downloaden naar je computer. (je kunt je hier eenvoudig registreren als klant)

Ben je op zoek naar andere breipatronen? Stuur me dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., want ik heb een serie die bedoeld is voor persoonlijk gebruik, maar die niet gepubliceerd mag worden. Kijk ook eens op Pinterest want daar heeft Ben heel veel verzameld.
© breinbreier.nl is een merk van Bas Licher |  +31 (0)6 46 15 64 64