>>
 
 
 
 
 

Ben Breinbreier

Praten en breien tussen de bedrijven door

Ben LicherPuur en milieuvriendelijk, dat zijn de kernwaarden van de materialen die op deze site gekocht worden. Ben Licher heeft alles zelf getest en goed bevonden ( 'Als het me niet bevalt, verkoop ik het niet' ). Haar hobby is een serieuze zaak.

Zoals dat vaak gebeurt bij congruente mensen, en bij Ben Licher is dat aan de orde, past haar uit de hand lopende hobby overigens naadloos bij haar dagelijks werk; Ben breit met, en verkoopt pure breimaterialen, maar is van professie 'breinbreier'. Van horen zeggen weten we dat 'breinbreier' een ander, zelfbedacht woord is voor coach, trainer. Het brein uit elkaar halen en zorgvuldig in elkaar zetten, is een vak apart dat Ben door haar jarenlange ervaring tot in de puntjes beheerst.

Een steekje losser meer of minder maakt niet uit, Ben's passie is werken met mensen, stuk voor stuk uniek met hun leven zoals zij het leven. Haar uitgebreide netwerk is zeer divers: pubers, ouderen, ouders, managers, kunstenaars, accountants. Geïnteresseerd als ze is, en met een bijzonder gevoel voor humor, coacht en begeleidt ze mensen letterlijk persoonlijk naar hun talenten en kwaliteiten. Ze doet dit op basis van Neuro Linguïstisch Programmeren, een laagdrempelige, multifunctionele methode die je leert dat ook averechts heel goed kan zijn, en dat mensen die nooit een steekje laten vallen simpelweg niet (kunnen) bestaan. 

De bijzondere krachten die vrijkomen tijdens Ben's breinbreien, heeft velen geïnspireerd tot het maken van (andere) keuzes; weg van stress, trauma's of spanningen naar creatieve uitdagingen en constructieve veranderingen.

Nieuwsgierig? Veel meer over Ben Licher en haar werk vind je op www.ravisie.nlwww.schoonvel.nl, www.benlicher.nl.

Ben is overleden op 18 maart 2016. Deze website wordt voortgezet door Bas.

 
 

Iets anders

De wol van alle Aade Long Solids en alle Aade Long Naturals verkoop ik nu ook in strengen van 50 of 100 gr, een paar strengetjes passen door de brievenbus, dat scheelt portokosten.

 
 

Miniatuur breien

HiyaHiya LogoHiyaHiya naalden zijn ook erg populair bij miniatuur breien. Breinbreier verkoopt bijvoorbeeld HiyaHiya naalden van 0,7 1,0 en 1,2 mm.

 
 

Belangrijk

Als je een kleur wilt kopen van de Aade Lõng of de Kauni wol, die je niet op de website vindt, of als je een HiyaHiya product wilt kopen dat nog niet op breinbreier wordt aangeboden, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 
 

Aanmelden nieuwsbrief

:

The extra fields may not be displaying for 2 reasons:
1) There are no extra fields assigned to the list in MailChimp.
2) The database has not yet been updated with MailChimp's extra field data.

 
 
 

© RaVisie® breinbreier.nl is een onderdeel van RaVisie +31 (0) 30 699 02 50

 
 
 
yagendoo.com Virtuemart Template
^